SPICE  FITNESS

About

Spice Fitness este un club privat de fitness, cu o suprafata de peste 1000 metri patrati, cu un design modern, unicat si dotari de ultima generatie: echipamente noi pentru activitati cardio si ridicat greutati, acces persoane cu dizabilitati.
Membrii nostri se pot bucura de o gama larga de servicii și dotari: vestiare spatioase si curate, vanzare produse pentru sportivi si suplimente nutritive,  clase de fitness incluse ȋn abonament, servicii de antrenament personal (cost suplimentar), zona de relaxare AQUASpice, dotata cu sauna si Jacuzzi cu apa incalzita si parcare privata cu acces controlat.

Alege abonamentul care te defineste!

Alege abonamentul ce te defineste!

SERVICIILE NOASTRE!

ZONA CARDIO

Zona Cardio este completa cu cele 18 echipamente

noi Life Fitness.

AQUA SPICE

Lounge de relaxare, o sauna uscata si un

jacuzzi cu apa incalzita.

VANZARE SUPLIMENTE

In shop-ul nostru gasesti sute de vitamine si

produse dedicate sportivilor.

APARATE FORTA

Peste 40 de banci si aparate, 20 seturi de gantere

si multe alte accesorii.

WI-FI GRATUIT

Acces gratuit la internet Wi-Fi

de inalta viteza.

ACCES

Intreg clubul este accesibil persoanelor

cu dizabilitati.

ABONAMENTE SPICE FITNESS

Full 30

Acces Full 07:00 - 22:00
Valabilitate 30 de zile
-
-
260 lei/30 zile

Full 90

Acces Full 07:00 - 22:00
Valabilitate 90 de zile
4 Guest Pass (in val. 200 lei)
Suspendare abonament 7 zile
735 lei/90 zile

Full 180

Acces Full 07:00 - 22:00
Valabilitate 180 de zile
8 Guest Pass (in val. 400 lei)
Suspendare abonament 14 zile
1350 lei/180 zile

Day 30

Acces cu antrenament pana la ora 15:30
Valabilitate 30 zile
-
-
169 lei/30 zile

Day 90

Acces cu antrenament pana la ora 15:30
Valabilitate 90 de zile
2 Guest Pass (in val. 100 lei)
Suspendare abonament 7 zile
465 lei/90 zile

Day 180

Acces cu antrenament pana la ora 15:30
Valabilitate 180 de zile
4 Guest Pass (in val. 200 lei)
Suspendare abonament 14 zile
870 lei/180 zile

PACHETE DE ABONAMENTE

Spice + Under Full 30

Acces Spice Fitness Full
Acces Underground Full
Valabilitate 30 zile
285 lei/30 zile

Family 2 Full 30

Acces Spice Fitness Full
Acces 2 persoane
Valabilitate 30 zile
480 lei/30 zile

Spice + Under Day 30

Acces in Spice Fitness Day
Acces in Underground Day
Valabilitate 30 zile (07:00 - 15:00)
195 lei/30 zile

Family 3 Full 30

Acces Spice Fitness Full
Acces 3 persoane
Valabilitate 30 zile
675lei/30 zile

IMPORTANT! La toate abonamentele noi se va aplica o taxa de initiere in valoare de 30 Lei.
Plata taxei de initiere poate fi EVITATA in situatia achizitionarii unui abonament nou cu data de inceput din ziua imediat urmatoare a datei de expirare a abonamentului anterior.

ANTRENORI

  Catalin

  Spice Fitness Trainer

   Laurentiu

   Spice Fitness Trainer

   ORAR CLASE

   ANTRENAMENTE DE GRUP

   cu LAURENTIU

   Antrenamentul Pump este o modalitate rapida de a deveni fit. Acest antrenament de 50 de minute provoaca toate grupele musculare majore prin utilizarea celor mai bune exercitii cu greutate, cum ar fi genuflexiuni, fandari, presa, ascensoare, etc.
   Este un concept format dupa ideea de fitness, concentrandu-se pe miscarile de repetitie, cu sarcini de greutate redusa.
   Se pot obtine rezultatele pe care le cautati, eficient si rapid!

   cu LAURENTIU

   O talie mai subtire, un corp mai puternic, un abdomen definit, un metabolism mai bun – pe toate ti le ofera noul program creat de Laurentiu. Noua clasa din programul de group fitness promite sa lucreze intensiv abdomenul. Si, pana la urma, cine nu vrea asta? Insa, inainte de a vedea rezultatele de la suprafata (six-packul pe care il vei afisa cu bucurie la vara), Abs of Steel iti garanteaza un corp mai puternic si arderi calorice mai mari.

   cu LAURENTIU

   300 Challenge este o modalitate excelenta de a arde mai multe calorii si de a “economisi” timp. Intervalele fiind atat de scurte, cu siguranta vei simti fiecare exercitiu in parte, dar in acelasi timp nu vei realiza cat de repede “zboara” antrenamentul!
   Acest tip de antrenament consta in efectuarea unor intervale de 20 de secunde pe exercitiu, de inalta intensitate, adica maximum de exercitii pe care le poti face in acest interval, urmat de 10 secunde de pauza. Se repeta acest ciclu de 8 ori pentru a finaliza un antrenament de 4 minute. Exercitiile nu vor fi greu de executat, intrucat toti participanții vor lucra cat mai corect si vor reusi sa dea randament maxim. Tine minte, pentru ca exercitiile sa fie cu adevarat eficiente trebuie sa dai tot ce ai mai bun!
   Unul dintre cele mai mari beneficii ale acestui tip de antrenament este ca vei arde grasime ore intregi după antrenament, va creste rata metabolica si cea cardiaca, toate intr-un timp relativ scurt.

   cu LAURENTIU

   Este o clasa dinamica si energica, cat si un antrenament de formare a rezistentei si de pierdere in greutate, care maximizeaza volumul de exercitii efectuate intr-o perioada scurta de timp. Pe parcursul clasei se alterneaza exercitii cardio cu exercitii de tonifiere. Se folosesc diferite accesorii atat pentru cei care doresc sa slabeasca, cat si pentru cei care vor sa-si mareasca forta musculara. Toate aceste elemente contribuie atat la un antrenament sanatos in regim cardio, cat si la imbunatatirea rezistentei musculare, intensitatea acestei clase fiind medie spre ridicata.

   cu LAURENTIU

   La aceasta clasa vei descoperi ca propriul corp e mult mai puternic decat credeai. Prima data nu va fi deloc usor. Te vor durea picioarele, bratele, vei ramane, probabil, in urma cu miscarile si mai ca-ti va veni sa renunti. Asta pana cand vei vedea ca cei de langa tine mai pot. Si pana cand antrenorul vine si-ti spune: „Hai, nu te lasa! Ignora durerea!“. Atunci stii ca vei rezista pana la capat. Body Strenght: este un nou concept marca Laurentiu, care a intrat in programul claselor de grup. Body Strenght urmeaza principiile High Intensity Interval Training (HIIT): miscari executate exploziv, care ard rapid caloriile si care dezvolta un corp armonios, atletic. Nu este indicat pentru incepatori. Sunt multe exercitii tehnice si exista riscul de accidentari.

   cu CATALIN

   4MOVE este un antrenament de grup care te provoaca la mai mult. Antrenamentul este unul full body, care combina elemente ce iti tonifiaza musculatura intregului corp.

   cu CATALIN

   TEAMWORK este un antrenament de grup care iti pune integ organismul in miscare. Descopere beneficiile unui antrenament care iti readuce energia si te invata ce inseamna munca in echipa.

   cu CATALIN

   Indiferent de exercitiile pe care ai ales sa le faci saptamana aceasta, STRETCHING-ul este un antrenament obligatoriu, care te ajuta sa iti relaxezi musculatura, cat si mintea, dupa suprasolicitarea corpului tau.

   Address: str. Primaverii, nr 14-16, Alba Iulia

   Orar:

   Luni-Vineri    |    07:00 – 22:00
   Sambata        |    08:00 – 14:00
   Duminica       |    Inchis