Cum alegem echipamentul sportiv potrivit?

Un echipament sportiv ales corect iti poate oferi libertatea de a efectua miscarile din timpul antrenamentelor, fara disconfort.

Pe langa acest prim avantaj, explicat mai sus, echipamentul sportiv reprezinta si un mod “igienic” de a face antrenamentul de sala. Stim cu totii [speram] ca a face antrenamente imbracati in hainele de oras nu este cel mai placut lucru :)).

Cum il alegem pe cel potrivit?

Raspunsul este pretty lemon squeezy easy: il alegi pe cel in care te simti cel mai confortabil. Also the one that makes you look super hot ;).

Echipamentul sportiv nu ar trebui sa te stranga/sufoce sau sa te impiedice sa faci orice tip de exercitiu in timpul antrenamentelor. Acesta trebuie sa se potriveasca perfect formei corpului tau si sa iti ofere libertatea de care ai nevoie la sala.

Mai multe tipuri de echipament sportiv

Exista diverse tipuri de echipamente sportive din care poti alege. Fie ca vorbim de colanti, pantaloni de trening, bluze sau bustiere, toate pot fi incercate de tine la sala. Pana gasesti acele piese perfecte de imbracaminte de antrenamente de care nu te poti desprinde.

Exista si echipamente sportive care te ajuta sa transpiri mai rapid [acestea sunt perfecte pentru Cardio Days] sau altele care ajuta pielea sa respire [perfecte pentru orice zi la sala].

Nu uita de incaltamintea potrivita pentru sala!

Un echipament sportiv este incomplet fara o pereche de adidasi perfecti, care intregesc imbracamintea.

Greu de crezut, or not, dar o pereche de adidasi de calitate, special conceputi pentru exercitiile fizice, pot face diferenta [mai ales la alergat pe banda].

So Spicers, acestea fiind spuse, spor la shopping! :)) Fie ca magazinele sa va ofere cel mai cool si lejer workout outfit. Can’t wait to see them!

Pentru mai multe sfaturi, follow us pe Facebook sau Instagram.