It’s time to start working on that #Summer body!

Exista doua tipuri de oameni atunci cand se apropie vara: cei care au reusit sa slabeasca cat si-au propus si cei care inca o data au amanat totul pana in ultimul moment.

Ca sa nu fiti si voi in ultima categorie, #Spicers, va recomandam sa incepeti sa munciti for that #Summer body inca de acum. Astfel, veti avea luni intregi la dispozitie pentru a va pregati #cumsecuvine 😉

Inca va intrebati de ce trebuie sa munciti zilnic la sala cu luni bune inainte de venirea verii? Well, Spicers, today is your lucky day pentru ca va vom impartasi cateva secrete despre legatura benefica dintre sezonul rece si un summer body ( #ramaneintrenoi ).

1. Beneficii pentru corp aduse odata cu schimbarea sezonului

In ciuda a ceea ce se crede deja, trecerea intr-un sezon rece ne ajuta sa ardem mai repede grasimile. Temperaturile scazute forteaza automat corpul sa mentina caldura interioara, astfel ca acesta va arde grasimi pentru a crea energie.

Daca vremea va ajuta deja sa slabiti, de ce sa nu contibuiti si voi cu cateva antrenamente la sala? Asa puteti incepe si partea de tonifiere mai devreme.

2. Goodbye, raceala!

Corpul va simti cat de hotarati sunteti sa aratati bine la vara. Acesta isi creeaza o imunitate crescuta cu ajutorul antrenamentelor.

Sportul facut in sezonul rece ne ajuta sa scapam de boli si raceli intalnite frecvent la toata lumea. Acesta intareste nu doar muschii, ci si intreaga noastra imunitate. Combinat cu o alimentatie corecta, puteti deveni de neoprit toamna si iarna.

3. Pregatire din timp

Graba strica treaba, de aceea daca incepeti, de exemplu, doar din luna aprilie antrenamentele, s-ar putea sa nu obtineti rezultatele la care visati. Antrenamentele intensive la care veti apela pentru a arde cat mai multe grasimi intr-un timp scurt, va pot face mai mult rau decat bine.

Stim deja [we hope you do too] ca antrenamentele prea dese si prea intensive pot cauza rupturi musculare si accidentari grave. De aceea, Spicers, autumn and winter is the best time of the year to work your body. Incepeti din timp si veti evitata orice fel de accidentare.

4. Rezultate pe termen lung

Cu cat incepeti mai repede pregatirea pentru a obtine acel corp perfect la care visati, cu atat va puteti disciplina mai bine sa si mentineti acele rezultate pe termen mai lung.

Multi sunt cei care odata ce au obtinut rezultatele dorite, se cam culca pe o ureche cu antrenamentele sau care dupa trecerea verii nu se mai intorc la sala.

Daca incetati brusc pregatirea la sala, riscati sa reveniti la greutatea initiala sau chiar sa intampinati dificultati la reinceperea antrenamentelor [febra musculara, dureri, ameteli].

Majoritatea oamenilor isi recastiga greutatea pierduta, indiferent de modul in care o pierd, dar cei care au adoptat o schimbare a stilului de viata intr-unul mult mai sanatos, au multe sanse sa reuseasca sa piarda in greutate si sa mentina acea pieredere pe termen lung.

#NoStress Spicers, noi va asteptam de acum pana la vara oricand la sala. Si suntem alaturi de voi pentru a va impartasi cele mai bune tips&tricks pentru a obtine acel #summer body la care visati.

Ne puteti urmari si pe Instagram [@spicefitnessclub, @xbyspice, @undergroundbyspice] sau pe Facebook [Spice Fitness, X by Spice, Underground by Spice] pentru mai multe sfaturi de fitness.

Gasiti aici detalii despre salile Spice, precum si pretul abonamentelor. Choose your favourite gym! It’s time for some workout, Spicers!