Antrenamentul pentru partea inferioară a corpului

membrele inferioare

Membrele inferioare sau fesierii sunt unele dintre cele mai importante parti ale corpului catre care ar trebui sa ne indreptam atentia. Ca femei, tindem catre un corp tonifiat si un fesier, de ce nu, ridicat. Ca barbati, ne uitam inspre musculatura bine lucrata. Lucrurile stau mult mai bine atunci cand lucram in fiecare parte a corpului, proportional.

Membrele inferioare, de multe ori neglijate

Foarte multe persoane considera ca antrenamentul membrelor inferioare poate fi neglijat. Acestea insa, au nevoie de aceeasi atentie ca si celelalte zone ale corpului. Nu degeaba auzim frecvent sintagma „leg day” 🙂

Trebuie sa tinem cont de fiecare parte a corpului nostru pentru a ne asigura ca vom ajunge la rezultatele dorite.

De ce trebuie sa lucram membrele inferioare?

Asa cum spuneam si mai sus, membrele inferioare trebuie lucrate pentru a ne putea bucura de o dezvoltare normala a corpului. Studiile au dovedit ca genuflexiunile si indreptarile ajuta la cresterea secretiei hormonului de crestere a testosteronului. Si aceasta mai mult decat oricare alt exercitiu. Acesti hormoni sustin cresterea in masa musculara in mod natural. Mai mult decat atat, membrele inferioare vor creste automat si forta partii superioare a corpului.

Un antrenament solicitant

 Unul din motivele pentru care unii aleg sa nu isi lucreze muschii membrelor inferioare este acela legat de faptul ca acest antrenament este unul destul de solicitant. Perfect adevarat! Orice antrenament este solicitant, pana la urma. Atat din punct de vedere fizic, cat și din punct de vedere mental.

Asadar, antrenamentul membrelor inferioare va fi mai mult decat unul fizic.

Vrei sa afli mai multe despre antrenamentul membrelor inferioare si a fesierilor? Pai ne vedem luni, 8 mai, de la ora 8:30, pe Facebook-ul Spice Fitness, cu Geana! Antrenorul nostru super cool cu care ne bem cafeaua impreuna in episodul #4 din LIVE TALKS! 

See you online Spicers!