Cum stai cu rezolutia pentru 2019?

Un an nou inseamna un nou inceput, dar mai ales rezolutii noi de indeplinit. Probabil ai avut si in 2018 cateva, dar nu ai reusit, poate, sa le duci pana la capat, cel mai probabil din lipsa de motivatie.

Cum ar fi ca anul acesta chiar sa te tii de ele si poate, sa le indeplinesti chiar si pe cele de anul trecut?

Suna foarte simplu cand o spunem sau o scriem. De fapt, de cat efort avem nevoie pentru a ne mobiliza dupa o pauza destul de lunga de la sport?

Am fost si noi in punctul in care esti tu acum si am incercat o multime de metode pentru a ne motiva si a ramane pe linia ce se indreapta catre obiectivele noastre. La urma urmei, suntem oameni. Ti-am pregatit, astfel, cateva sugestii care te-ar putea ajuta:

  1. Stabileste motivul pentru care faci acest lucru

 

Fiecare dintre noi are un obiectiv diferit atunci cand incepe miscarea: fie pentru sanatate, fie pentru aspectul fizic, fie pentru a ne ocupa timpul cu alte activitati. De exemplu, cand vine vorba de sanatatea ta, gandeste-te foarte bine cum te simti in momentul in care nu faci miscare: esti obosit, irascibil, nu te poti concentra si cel mai rau, mananci tot felul de alimente care iti dau energie pentru moment dar pe termen lung te fac sa cresti in greutate. Cum ai vrea sa fie 2019 pentru tine? Un an la fel de latent, poate, ca 2018? La tine este cheia pentru viata la care visezi de mult si pe care stim (nu ne minti) o urmaresti pe Facebook sau pe Instagram.

 

  1. Incepe cu pasi mici

Bun, acum ca ai decis care este obiectivul tau, pune-ti un deadline: 6 luni? 3 luni? Tu decizi. Acum, lasa obiectivul acela deoparte si gandeste-te cum poti sa il imparti in obiective mici.

Primul ar fi foarte clar: sa incepi miscarea! Fa-ti abonament la sala si intereseaza-te de toate exercitiile pe care a- i putea sa le faci pentru a-ti atinge obiectivele.

Trainerii nostri sunt mereu in sala sa te ajute. Urmatorul obiectiv ar fi sa incerci sa duci antrenamentul din prima zi la bun sfarsit. Apoi sa il termini in a doua zi. Atreia zi la fel, si tot asa, pana reusesti sa treci de prima luna. In a doua luna, o luam de la capat cu obiectivele acestea, pana devin o obisnuinta.

  1. Alege echipamentul corespunzator

De multe ori, un echipament nou, colorat si potrivit pentru tine, ar putea fi si motivatia ta. Daca tot ai ales sa investesti in el, ar fi bine si sa il folosesti. Leaga-ti motivatia si de acest aspect.

  1. Instagram, Facebook si Pinterest

 

Traim intr-o lume in care avem acces la o gramada de informatii si la viata altora. Deci, profita de tot ce gasesti online si urmareste persoane care te-ar putea motiva. Persoane care tu consideri ca se potrivesc viselor sau dorintelor tale.

Motivatia o poti gasi vazand ca altii reusesc sa aiba sau sa faca ceea ce tu iti doresti. Daca ei pot, poti si tu. Poti avea viata sanatoasa pe care ei o au sau corpul la care visezi sa il ai in vara aceasta. Plus de asta, gasesti o gramada de citate motivationale pe toate retele de socializare. Avem si noi cateva bune pe Instagram si Facebook 😀

Dupa cum observi, cheia pentru motivatie e in mainile tale deja. Alege sa o folosesti asa cum trebuie pentru a-ti construi viata asa cum iti doresti. Ah, si daca mai ai nevoie de motivatie in plus, a-i putea sa chemi un prieten sa vina cu tine la sala sau chiar sa lucrezi cu un antrenor personal, care, crede-ne, va sta pe capul tau pana reusesti.

Noi te asteptam la sala!

Cu drag,

Echipa Spice Fitness