REGULAMENT GENERAL

(aplicabil tuturor salilor de fitness administrate de Diskont Romtrade SRL. Salile de fitness vor fi numite in cele ce urmeaza – Clubul.)

Spice Fitness, X by Spice si Underground by Spice sunt administrate de S.C. DISKONT ROMTRADE S.R.L. cu sediul in Alba-Iulia str. Andrei Muresanu nr.7A, RO 15508784 si J01/499/2003.

ATENTIE!!! S.C. DISKONT ROMTRADE S.R.L. in calitate de operator autorizat  al datelor cu caracter personal cu autorizatia nr. 27916/2013 eliberată de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, prelucreaza datele dumneavoastra (nume, prenume, adresa, data nasterii, sexul, numar act identitate, imagine foto, numar telefon si adresa e-mail), prin mijloace automatizate si manuale, destinate monitorizarii accesului in incinta Clubului, a identificarii persoanelor care intra conform recomandarilor Agentiei Nationale Antidoping. Sunteţi obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru intocmirea contractului de membru sau vizitator.  Refuzul dvs. determina imposibilitatea generarii contractului de membru sau vizitator. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu vor fi comunicate altor terte persoane.
Procedurile si recomandarile din acest regulament sunt obligatorii pentru siguranta membrilor si vizitatorilor nostri si buna desfasurare a activitatilor in incinta Clubului. Respectarea Regulamentului General al Clubului actualizat este obligatorie pentru toti membrii si vizitatorii Clubului. Prin semnarea contractului de membru sau vizitator Dvs. certificati respectarea cu strictete a dispozitiilor Clubului, a postarilor interioare, a prevederilor prezentului Regulament, a angajatilor si a instructorilor sai.
Membru al Clubului poate deveni orice cetatean care a implinit varsta de 18 ani, in urma semnarii contractului si achitarii costului serviciilor. In cazul minorilor (14 – 18 ani) este necesar si acordul scris al tutorelui lor legal, prin semnarea contractului.
Apreciem sugestiile dumneavoastra, de aceea va rugam trimiteti pe adresa spice@spicegyms.ro toate recomandarile, ingrijorarile si sugestiile legate de abonamentul dumneavoastra si de acest regulament.

Sectiunea  I – ORARUL

A. Sala de antrenament – conform postarilor legate de orar ale fiecarui Club.
Orarul poate suferi modificari. Usile de intrare se deschid la ora postata, iar vestiarele si sala de antrenament trebuie eliberate cu 10 minute inainte de ora inchiderii postata.
B. Zona AQUASpice – Spice Fitness
Luni – Vineri 16:30  – 21:00
Sambata  10:00  – 14:00
Duminica: Inchis
Orarul zonei AQUASpice este postat si pe usile de acces in aceasta zona si poate fi modificat in functie de cerere si sezonalitate. Accesul in aceasta zona este interzis in afara orelor de functionare postate.
C. Sarbatori
Orarul zilelor de sarbatoare va fi postat cu cel putin trei zile in avans.
D. Parcarea – Spice Fitness
Parcarea Clubului este pusa la dispozitie doar membrilor Clubului, pentru perioada in care acestia folosesc facilitatile interioare. IMPORTANT!! Pentru a ne asigura ca doar membrii activi ai Clubului folosesc parcarea privata, la semnarea contractului de membru, veti fi rugat sa furnizati numarul autoturismului personal. Doar autoturismele cu numarul de inmatriculare aflat in baza noastra de date au acces in incinta Clubului, in perioada Luni-Vineri intre orele 8.00 – 15.30, care este o perioada foarte aglomerata in zona. Puteti schimba oricand acest numar in perioada de valabilitate a abonamentului, schimbarea intrand în efect din urmatoarea zi lucratoare. Ne cerem scuze pentru orice inconveniente, dar suntem nevoiti a lua aceste masuri pentru a ne asigura de confortul membrilor nostri si a nu transforma o facilitate destinata membrilor Clubului intr-o parcare publica.

Sectiunea II: Reguli interne

A. Inregistrarea unei vizite
Intrarea in incinta Clubului se face prin prezentarea cardului de membru operatorului de la Biroul Clienti. Daca nu aveti cardul va rugam sa prezentați un act de identitate cu poza, dand posibilitatea operatorului sa inregistreze manual o vizita.
B. Vestiarele
Vestiarele, toaletele si dusurile pot fi folosite doar de membrii si vizitatorii Clubului. Copiii minori pot folosi toaletele doar insotiti de un parinte si nu au voie sa foloseasca vestiarele sau dusurile. Clubul nu ofera lacate pentru vestiare din motive de securitate si responsabilitate. Va rugam sa folositi lacatul personal. Daca nu aveti puteti achizitiona unul de la Biroul Clienti. La finalul antrenamentului membrul este obligat sa elibereze dulapul de lucrurile sale personale si sa lase dulapul-vestiar folosit deschis si curat. Din motive de siguranta va recomandam sa nu aduceți obiecte de valoart in incinta Clubului. Clubul nu este raspunzator pentru distrugerea, pierderea sau furtul obiectelor dumneavoastra. Clubul are un numar limitat de dulapuri-vestiar si sunt disponibile dupa regula primului venit. Folosirea dulapurilor-vestiar este o facilitate gratuita, oferita membrilor si vizitatorilor nostri. Pentru siguranta dvs. va recomandam sa fiti atenti in zonele umede din vestiare, dusuri sau in zona AQUASpice, intrucat pardoseala poate deveni alunecoasa din cauza umezelii.
C. Reguli de echipament
Membrii si vizitatorii nostri sunt obligati sa poarte echipament adecvat fiecarui tip de activitate din incinta Clubului.
Este INTERZIS accesul cu incaltamintea de strada in sala de antrenament si sala aerobic . Tricoul si incaltamintea adecvata sunt obligatorii in toate zonele de antrenament.
Este INTERZIS accesul cu slapi sau orice tip de incaltaminte deschisa in zona de antrenament si sala aerobic.
In zona AQUASpice este obligatorie purtarea costumului de baie sau acoperirea cu un prosop. Echipamentul trebuie sa fie curat si adecvat. Un angajat al Clubului va poate cere sa plecati sau sa va schimbati echipamentul daca acesta nu este adecvat si ofenseaza alti membrii.
D. Obiectele pierdute/gasite sau de valoare
1. Clubul nu este raspunzator pentru obiectele pierdute, furate sau distruse.
2. Va sfatuim sa va lasati lucrurile de valoare acasa.
3. Obiectele gasite în incinta Clubului vor fi pastrate la Biroul Clienti pentru 3 saptamani, apoi vor fi donate unei organizatii de caritate.
4. Toate obiectele pierdute si gasite in incinta Clubului trebuie identificate de persoana care le reclama
E. Daunele
Membrii si vizitatorii sunt responsabili pentru orice dauna adusa Clubului sau bunurilor altor membrii si vizitatori.
F. Situatiile de urgenta – 112
Evacuarile de urgenta sunt marcate clar în incinta Clubului. In cazul unei situatii de urgenta contactati un angajat al Clubului sau Biroul Clienti si urmati instructiunile. Intotdeauna anuntati un angajat al Clubului despre orice accident produs.
G. Fumatul
Fumatul este strict interzis in incinta Clubului.
H. Folosirea telefonului mobil
Va rugam, pe cat posibil, evitați convorbirile telefonice lungi si zgomotoase, intrucat acestea ii pot deranja pe ceilalti membrii si vizitatori. Daca trebuie sa folositi telefonul mobil va rugam sa fiti respectuosi si amabili fata de ceilalti. Din motive de securitate, folosirea telefoanelor mobile cu camera foto este interzisa in zona vestiarelor.
I. Reguli vizitator
Vizitatorii care doresc sa foloseasca facilitatile Clubului pentru o zi, pot intra in incinta Clubului prin achizitionarea unui DayPass. Vizitatorii trebuie sa prezinte un act de identitate cu poza si sa semneze Contractul Vizitator de fiecare data cand intra in Club.
J. Lucrari de intretinere
Conducerea Clubului are dreptul sa inchida temporar Clubul sau zone din acesta pentru lucrarile de intretinere si reparatii.

Secțiunea III: Reguli de folosire a facilitatilor Clubului

In scopul prevenirii traumatismelor sau diferendelor este interzisă exercitarea activitatilor Clubului in conditii dezavantajoase, respectiv in situatiile in care serviciile municipale opresc furnizarea apei, energiei termice si electrice. Membrul Clubului va primi recomandari de la personalul calificat cu privire la utilizarea echipamentului sportiv.  Sunteti obligat sa utilizati cu grija echipamentul sportiv si in mod adecvat. In mod contrar, va asumati raspunderea pentru riscurile traumatismelor ce pot surveni in urma folosirii necorespunzatoare.
Daca va antrenati pentru prima data cu tipuri de echipamente sportive noi si necunoscute sunteti obligat(a) sa va consultati in problema functionarii lor cu personalul Clubului.
Membrul este de acord cu efectuarea inregistrarilor video pentru supravegherea activitatii. Clubul nu asigura prin contract vizionarea antrenamentelor la TV de catre beneficiari sau participarea parintiilor in cadrul claselor pentru copii. Clubul isi rezerva dreptul de a fotografia si inregistra video in scop promotional. Este interzisa filmarea si fotografierea fara autorizatia sub forma scrisa a administratiei Clubului. Utilizarea din proprie initiativa a aparatelor de sonorizare sau a altor aparate ale Clubului este strict interzisa. Accesul la aparatele de sonorizare, iluminat, control temperatura este permis doar angajatilor Clubului.

A. AQUASpice – Spice Fitness
1. In incinta AQUASpice, alergatul este interzis, deoarece pardoseala este umeda.
2. Membrii si vizitatorii sunt obligati sa faca dus inainte de a intra in aceasta zona.
3. In aceasta zona costumul de baie este obligatoriu atunci cand se folosesc cazile cu hidromasaj. In sauna sau in zona de relaxare partile intime trebuie acoperite cu un prosop, daca nu se poarta costumul de baie.
4. Mestecatul gumei este interzis in AQUASpice.
5. Cazile cu hidromasaj pot fi inchise periodic pentru zece minute pentru a se putea efectua masuratorile calitatii apei.
6. Aceasta zona poate fi inchisa temporar pentru lucrari de reparatie sau intretinere.
7. Va rugam cititi si respectati toate atentionarile postate la intrarea in sauna.
8. Este strict interzis a se interveni in procesul de functionare a saunei.
9. Usa de intrare in sauna trebuie sa fie inchisa in permanenta. Este interzisa blocarea acesteia.
10. La dusul amplasat in zona de relaxare este interzisa folosirea sapunului sau a gelului de dus.
B. Parcarea
1. Parcarea Clubului este disponibila tuturor membrilor pentru perioada in care acestia folosesc facilitatile Clubului si in limita locurilor disponibile.
2. Va rugam respectati marcajele din parcare pentru a asigura un loc de parcare tuturor membrilor si respectati restrictiile de parcare.
3. Clubul are dreptul de a remorca vehiculele parcate necorespunzator.
4. Clubul nu-si asuma responsabilitatea pentru automobilul membrului aflat in parcarea Clubului, precum nici pentru bunurile aflate in acesta.
C. Sala de aerobic
1. Toate clasele de fitness sunt oferite membrilor nostri All Inclusive fara costuri suplimentare.
2. Orarul claselor de fitness este afisat la intrarea in sala de aerobic si pe www.spicegyms.com. Orarul poate suporta modificari fara notificari prealabile.
3. Un minim de patru persoane este necesar pentru ca o clasa de fitness sa se sustina.
4. In timpul unei clase, accesul in sala de aerobic este permis doar participantilor.
5. Membrii au dreptul sa foloseasca sala de aerobic pentru exercitii de intindere sau boxing in afara claselor programate.
6. La antrenamentele de grup si clasele de fitness numarul participantilor poate fi limitat in functie de capacitatea salii si a materialelor cu care se lucreaza.
7. Va rugam sa frecventati orele de curs in sala de aerobic conform orarului stabilit, fara intarzieri. Intrarea in sala de aerobic este admisa numai in echipament sportiv (costum si incaltaminte de interior perfect curata; partea de sus a corpului si partile intime trebuie sa fie acoperite). Clubul este in drept de a nu-i permite membrului/vizitatorului sa participe la antrenament cu imbracaminte sau/si incaltaminte necorespunzatoare.
D. Antrenament personal – Spice Fitness
1. Serviciile de antrenament personal sunt disponibile membrilor nostri la preturi competitive.
2. Programarile se fac la Biroul Clienti sau direct cu antrenorul.
3. Membrii si vizitatorii nostri nu au dreptul de a antrena alti membrii si vizitatori.
4. Fiecare membru are dreptul la o sesiune gratuita de antrenament cu instructor personal pentru evaluarea beneficiilor acestui tip de antrenament.
E. Conflictul de interese
1. Clubul nu permite nici unei persoane sa realizeze venituri personale in incinta Clubului fara acordul scris al Clubului.
2. Clubul isi rezerva dreptul de a anula privilegiile oferite unei persoane care se angajeaza in orice gen de activitate care intra in conflict de interese cu Clubul sau cu partenerii acestuia.

Sectiunea IV: Abonamentele

A. Dispozitii generale
Contractele de abonament sunt scadente in intregime la data semnarii contractului. Plata integrala a contractului conditioneaza intrarea in vigoare a abonamentului. Abonamentele nu sunt transferabile si nu pot fi folosite de mai multe persoane. Toate platile sunt finale. Contravaloarea abonamentelor nu este rambursabila in intreg sau in parte, cu exceptia in care exista precizari exprese in contractul de abonament. Clubul  si membrul/vizitatorul se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale si a conditiilor contractuale si nu vor instraina sau furniza aceste date catre terti sub nicio forma.

Sectiunea V: Reguli de confort si siguranta

1. Din motive de siguranta personala, nu va antrenati singuri. Asigurati-va ca sunt alte persoane in jurul Dvs.
2. Feriti mainile si picioarele de partile mobile ale aparatelor sau de greutati.
3. Nu incercati sa reparati un echipament defect. Raportati acest lucru Biroului Clienti.
4. Din motive de igiena va rugam stergeti aparatele dupa folosire.
5.  Pentru confortul dumneavoastra, nu aduceti lucruri personale in sala de antrenament.
6. Puneti ganterele si discurile la locul lor la finalul exercitiului.
7. Intotdeauna rugati pe cineva sa va asiste atunci cand ridicati greutati libere.
8. Nu ocupati un aparat atunci cand va odihniti intre seturi, poate alti membri doresc sa il foloseasca.
9. Va rugam folositi sigurantele atunci cand faceti exercitii la bara cu discuri.
10. Nu folositi pudra pe nici un aparat.
11. Pentru a evita accidentarea nu trantiti greutatile.
12. Slapii, sandalele sau orice alta incaltaminte deschisa este interzisa in sala de antrenament.
13. Va rugam sa aveti un comportament amabil si civilizat in permanenta.
14. Respectati intimitatea celorlalti membrii si nu priviti insistent o persoana care se antreneaza. Pentru unele persoane acest lucru este inconfortabil.
15. Din respect pentru ceilalti membrii, nu folositi cuvinte sau gesturi obscene.
16. Ajutati-ne sa pastram Clubul curat si depozitati gunoiul si sticlele goale in containerele de gunoi.
17. Clubul va recomanda sa sustineti un examen medical inainte de a incepe antrenamentele. In mod evident, sunteti responsabil pentru starea dvs de sanatate si va asumati orice risc privind sanatatea dvs pe perioada derularii contractului. Clubul nu-si asuma raspunderea pentru starea sanatatii membrului si posibilele traumatisme in urmatoarele cazuri: * incalcarea regulilor de frecventare a Clubului; * daca membrul se antreneaza singur; * de nerespectare a recomandarilor medicale; * daca traumatismul nu s-a inregistrat in cadrul Clubului si nu s-a intocmit actul corespunzator; * daca traumatismul s-a produs din vina membrului sau ca rezultat al actiunilor necorespunzatoare a unor persoane terte.
18. Membrul Clubului isi asuma raspunderea in cazul incalcarii ordinii publice in incinta Clubului. In scopul securitatii membrilor,  este interzisa in mod categoric posesia armelor albe, de foc, cu gaze. Distribuirea si folosirea bauturilor alcoolice, narcoticelor si fumatul in incinta clubului sunt interzise in mod categoric.
19.Accesul este interzis in incinta Clubului: persoanelor sub influenta alcoolului sau drogurilor, persoanelor cu aspect respingator sau in haine murdare, persoanelor insotite de animale, persoanelor care nu detin incaltaminte de schimb adecvata.
20. Se interzice: a introduce bauturi si produse alimentare, a se consuma produse alimentare si bauturi altundeva decat in locurile destinate pentru aceasta, a se regla in mod independent orice aparat sau utilaj, a plasa avizuri, materiale de reclame, de a efectua investigatii si de a raspandi marfuri pe teritoriul Clubului fara autorizatia Clubului sub forma scrisa, a intra pe teritoriul Clubului pe role, pe bicicleta, descult.

Sectiunea VI: Dispozitii finale

1. Regulile de mai sus pot fi completate de alte postari interioare sau exterioare sau atentionari verbale ale personalului angajat al Clubului. Acestea trebuie respectate de toti membrii/vizitatorii.
2. Conducerea Clubului isi rezerva dreptul de a modifica aceste reguli si proceduri, precum si orarul de functionare al Clubului, fara informare prealabila dupa cum o cere buna functionare a Clubului. Toate modificarile aduse vor fi disponibile la Biroul Clienti si pe site-ul www.spicegyms.ro. Semnarea contractului de membru sau vizitator insemnand acordul membrului/vizitatorului la modificarile aduse.
3. Nerespectarea de catre membrii si vizitatori a regulilor de mai sus si a dispozitiilor contractului de membru/vizitator da dreptul Clubului sa rezilieze unliateral contractul de abonament/vizitator si sa revoce dreptul de intrare in incinta Clubului. In acest caz platile sau alte compensatii nu se ramburseaza membrului/vizitatorului.