SPORTUL = FERICIRE

Atunci cand sportul devine parte din rutina ta, apare sentimentul de implinire si multumire. Asta se întâmplă deoarece sportul te ajuta sa elimini stresul. Deasemenea, problemele zilnice care apar in viata ta.

Sportul iti ajuta organismul sa elimine substanta fericirii

Dopamina este o substanta chimica eliminata de creierul uman. Ea ofera senzatia de fericire omului. Aceasta este necesara pentru a simti sentimentele de bucurie in viata. Conform unor studii, odata cu inaintarea in varsta, pierdem din aceasta substanta numita dopamina.
S-a demonstrat ca cea mai buna metoda de a primi inapoi dopamina pierduta este prin efort fizic!

Stresul zilnic scade daca ai o viata activa

Exercitiile fizice regulate te ajuta sa devii mai putin stresat pe termen lung! Stiinta din spatele acestui lucru consta in faptul ca si atunci cand faci sport corpul este suspus la stres – un stres mai deosebit.
Acest tip de stres din timpul antrenamentului ajuta corpul tau sa se adapteze si sa invete sa raspunda mai bine la stresul mental. Astfel, vei avea o viata mai frumoasa si fericita 🙂

Doza ta de energie zilnica

Exista si vor exista mereu zile in care parca nu ai chef de nimic. Mai ales sa mergi la sala sa faci sport.
Indiferent cat de plictisit sau obosesti esti, ar trebui sa faci sport. Dupa antrenament te vei simti mult mai bine. Exercitiile fizice iti ofera doza de energie care iti lipsea.
Odata reenergizat te vei simti mai bine, vei avea pofta de viata, iar fericirea va aparea si ea!

Un nou tu, mai increzator

Este cunoscut deja faptul ca sportul poate transforma corpul tau intr-unul tonifiat si frumos.
Un om care este multumit de felul in care arata este un om mai fericit, mai increzator! Doza mare de incredere pe care o vei primi iti va oferi capacitatea de a lua decizii mai bune si de a deveni „invincibil” in orice ti-ai dorit!
Exercitiile fizice te scapa de griji, te fac mai increzator si mai ales, mai fericit! Pentru o buna sanatate psihica iti recomandam sa vii la sala macar de trei ori pe saptamana 🙂

Be healthy, be happy!