TERMENI si CONDITII

1. Termeni generali

Accesul dvs. si utilizarea www.spicegyms.ro precum si a aplicatiei mobile MySpice este reglementata de prevederile de mai jos. Folosirea acestora presupune angajamentul dvs. de a nu folosi acest site precum si aplicatia mobila in scopuri ilegale sau interzise de prevederile de mai jos precum si de Regulamentul General al salilor de antrenament Spice. Prin accesarea website-ului acceptati termenii si conditiile noastre. In caz contrar va rugam sa incetati a mai accesa continutul www.spicegyms.ro precum si functionalitatile aplicatiei MySpice.

2.  Prelucrarea datelor cu caracter personal

Completarea datelor personale pe acest site reprezinta acordul dumneavoastra ca acestea sa fie stocate si folosite de S.C. DISKONT ROMTRADE S.R.L. in calitate de proprietar si operator al  www.spicegyms.ro si al aplicatiei MySpice.

S.C. DISKONT ROMTRADE S.R.L. in calitate de operator autorizat al datelor cu caracter personal cu autorizatia nr. 27916/2013 eliberata de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, prelucreaza datele dumneavoastra (nume, prenume, adresa, data nasterii, sexul, numar act identitate, imagine foto, numar telefon si adresa e-mail), prin mijloace automatizate si manuale, destinate monitorizarii accesului in incinta Clubului, a identificarii persoanelor care intra conform recomandarilor Agentiei Nationale Antidoping.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru intocmirea contractului de membru sau vizitator.  Refuzul dvs. determina imposibilitatea generarii contractului de membru sau vizitator. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si nu vor fi comunicate altor terte persoane, cu exceptia informatiilor solicitate de autoritatile legale.

3. Modificari ale www.spicegyms.com sau MySpice

S.C. DISKONT ROMTRADE S.R.L. ARE DREPTUL de a modifica, sterge informatii, continut sau functionalitati ale website-ului www.spicegyms.ro sau a aplicatiei MySpice fara informare prealabila.

 

4. Drepturi de proprietate si marca

Drepturile asupra Proprietatii Intelectuale de pe www.spicegyms.ro sau din aplicatia mobile MySpice si din materialele din acesta sau accesibile prin acesta apartin S.C. DISKONT ROMTRADE S.R.L.. Website-ul, materialele de pe website sau cele accesibile prin acesta si Drepturile asupra Proprietatii Intelectuale inerente nu pot fi copiate, distribuite, publicate, licentiate, folosite sau reproduse in niciun fel (in afara de masura strict necesara pentru si cu scopul legat de accesarea si utilizarea acestui website).

5. Limitarea raspunderii

www.spicegyms.ro este un website proprietate a S.C. DISKONT ROMTRADE S.R.L. si contine informatii generale despre serviciile noastre precum si sfaturi generale despre fitness dar si fara garantie de niciun fel expresa sau implicita, incluzand dar fara a se limita la garantiile de calitate satisfacatoare, fitness pentru un anumit scop, neincalcare, compatibilitate, securitate si acuratete.

S.C. DISKONT ROMTRADE S.R.L. nu poate fi trasa la raspundere pentru pierderi indirecte sau rezultate sau pentru pierderi de orice fel (incluzand dar nelimitandu-se la pierderi de afaceri, de oportunitati, de date, de profituri), ce rezulta din sau in legatura cu folosirea www.spicegyms.ro sau a aplicatie MySpice.

Nu putem oferi niciun fel de garantie ca functionarea site-ului sau a aplicatiei va fi fara intrerupere sau fara erori, ca defectele vor fi corectate sau ca site-ul este lipsit de virusi.

Nimic din acesti Termenii si Conditii nu poate fi interpretat ca excluzand sau limitand raspunderea noastra pentru daunele, accidentarile sau decesul cuiva ca urmare a neglijentei S.C. DISKONT ROMTRADE S.R.L. sau a angajatilor sai.

 

6. Daune

Prin accesarea serviciilor noastre sunteti de acord sa despagubiti si sa absolviti S.C. DISKONT ROMTRADE S.R.L. si angajatii si colaboratorii sai de toate raspunderile, taxele legale, stricaciunile, pierderile, costurile si toate celelalte cheltuieli in relatie cu revendicarile sau actiunile aduse impotriva noastra aparute din orice incalcare a Termenilor si Conditiilor de catre dvs. sau alte responsabilitati nascute din utilizarii www.spicegyms.ro sau a aplicatiei MySpice.

 

7. Prevederi legale

Acceptarea acestor termene si conditii si toate cele ce rezulta din ele sunt guvernate de si formulate in acord cu legea din Romania. Prin acceptarea acestor termene si Conditii sunteti de acord ca orice disputa ce rezulta din aceasta intelegere sa fie judecata de organele competente din orasul in care S.C. DISKONT ROMTRADE S.R.L. isi are sediul.

 

8. Prevederi finale

Acesti termeni si aceste conditii impreuna cu alte documente la care se face referinta expres in intelegere includ intreaga intelegere dintre noi in legatura cu subiectul exprimat si inlocuiesc orice intelegeri, aranjamente, angajamente sau propuneri anterioare, scrise sau orale: intre noi si acele aspecte. Orice explicatie orala sau informare orala data de vreuna dintre cele doua parti nu poate altera interpretarea termenilor si a conditiilor.

Prin acceptarea termenilor si conditiilor, nu v-ati bazat pe o alta reprezentare decat cea stipulata in aceasta intelegere si sunteti de acord ca nu veti avea nicio cale de atac cu privire la orice falsa reprezentare ce nu a fost exprimata expres in aceasta intelegere.

 

DATA ULTIMEI ACTUALIZARI: 17.01.2019.