Trainer Personal = motorul schimbarii

Un trainer personal este motivatia pentru un stil de viata sanatos

Before and After – o poveste despre ambitie cu Andreas Gherasim

Conceptul de trainer personal ne poate bulversa pe multi dintre noi, insa, stim cu adevarat care sunt beneficiile unui antrenament supravegheat? Cu totii ne-am propus la un moment dat sa ne schimbam stilul de viata. Simtim ca trebuie sa imbunatatim ceva la noi. Fie sa ne tonifiem, fie sa ne schimbam alimentatia pentru a mai slabi cateva kilograme sau fie chiar viata, in general.

Reusim sa ne pierdem motivatia pe drumul spre obtinerea acestor rezultate. Uitam complet ce ne-am propus si renuntam la a mai incerca sa facem vreun progres la sala sau acasa.

Stim cu totii cat de greu este sa ne trezim de dimineata sa venim la sala. Sau, dupa o zi plina de munca, sa ne mobilizam sa ajungem la antrenament. Nu mai vorbim despre dieta echilibrata.

Ne-am dorit sa aflam mai multe direct de la Spicer-ii nostri devotati, care sunt modele pentru fiecare dintre noi. Andreas Gherasim este un tanar care a simtit ca trebuie sa faca pasul catre schimbare si ca trebuie sa isi corecteze stilul de viata.

Povestea lui Andreas

Andreas este un tanar student de 19 ani, care avea putin peste 110 kilograme si isi dorea sa scape de cat mai multe dintre acestea. In drumul lui spre schimbare a decis ca are nevoie de indrumarea unui specialist, pentru a-l ajuta sa aleaga alimentatia si antrenamentul care i se potrivesc cel mai bine pentru a-si indeplini obiectivele.

Ce pasi a urmat Andreas?

Fiind la inceput, Andreas a avut nevoie de recomandari si astfel a ajuns la Spice Fitness la Geana.

Geana este personal trainer la Spice Fitness si cea care l-a ajutat pe Andreas sa isi schimbe viata. Aceasta a acceptat provocarea lui Andreas si impreuna au dat startul unui plan echilibrat: nutriție și sport. Luni intregi de munca si ambitie, toate incurajate de rezultate treptate.

Rezultatul lui Andreas

La inceput, kilogramele se lasau greu doborate, dar in cateva luni Andreas a reusit sa slabeasca cu ajutorul antrenamentelor propuse de Geana mai mult de 30 de kilograme. Pe langa sprijin in timpul antrenamentelor, Geana a insemnat pentru Andreas nutritionist, mentor si mai ales…prieten.

Andreas a reusit cu brio dupa aproape un an sa isi schimbe stilul de viata.

Ce a urmat?

Andreas nu a renuntat la stilul de viata pe care l-a abordat cu ajutorul Geanei si incearca in continuare sa isi mentina o dieta echilibrata si sa faca sport regulat.

Incearca in fiecare saptamana sa-si depaseasca recordul personal si se ambitioneaza sa nu lase garda jos in fata „tentatiilor” care i-ar putea intoarce progresul facut pana acum.

Andreas este un exemplu perfect de ambitie si motivatie si cum cele doua puse impreuna reusesc sa te duca spre rezultatele dorite.

Geana este un exemplu perfect care ne arata importanta unui personal trainer pentru antrenamente executate corect, care iti indeplinesc nevoile.

Trainerii sunt motorul tau

Un personal trainer este mai mult decat un simplu antrenor din sala de forta. Este un pachet complet cuprins intr-un om, care te va ajuta sa-ti atingi obiectivele propuse.

Trainerii nostri te pot ajuta sa-ti atingi obiectivele propuse. Tu trebuie doar sa il alegi pe cel care ti se potriveste.

Vei vedea ca antrenamentele cu un trainer personal sunt o experienta noua, unica.

Cum poti intra in contact cu trainerii nostri

Trainerii nostri sunt la Spice Fitness, pe strada Primaverii, nr. 14, de luni pana sambata. Planul alimentar si exercitiile pe care le vei primi le vei discuta cu acestia personal. Tot ce trebuie sa faci este sa treci pragul Spice Fitness.

Te asteptam la miscare. And yes, you can do it!